Vrienden

De Stichting Vrienden van de Bargkapel.

Niet lang na de oprichting van De Barkapel hebben enkele fans het initiatief genomen om, in de vorm van een vriendengroep, ondersteuning te bieden aan de kapel.
De Stichting Vrienden van de Bargkapel kent een lange geschiedenis van bijzondere momenten met de kapel. Veel vrienden hebben de kapel begeleid naar diverse concerten buiten de regio, alle jubilea van de kapel werden samen gevierd.

Jaarlijks verzorgen de vrienden de traditionele nieuwjaarsconcerten in Barchem en (omgeving) Ruurlo. Deze concerten, ook wel Frühshoppen, werden en worden nog steeds goed bezocht door o.a. “Vrienden van De Bargkapel".

Iedereen kan donateur worden van de “Vrienden van De Bargkapel”, om zo de kapel financieel te ondersteunen. Regelmatig worden er met de donateursgelden en opbrengsten van georganiseerde optredens schenkingen gedaan, in de vorm van instrumenten, kleding of andere benodigdheden voor de kapel. 

Draagt u de blaasmuziek en De Bargkapel ook een warm hart toe, sluit u zich dan aan bij de Stichting Vrienden van de Bargkapel, u ondersteunt daarmee de kapel enorm, zodat muziek maken mogelijk blijft. U bent als vriend van harte welkom tijdens onze concerten. 

De jaarlijkse donatie bedraagt per persoon € 10,00

Vrienden krijgen korting op de entree van het nieuwjaarsconcert. 

Aanmelden kan middels de volgende link

Mailen kan uiteraard ook, dit mag naar: vrienden@bargkapel.nl, ook als u vragen heeft over of voor de Stichting Vrienden van De Bargkapel.

Donateurs hielden we in het verleden op de hoogte middels nieuwsbrieven, die per post verstuurd werden. Dit zorgde jaarlijks voor een behoorlijke kostenpost.

In 2019 is besloten om hiermee te stoppen en houden we onze vrienden en fans op de hoogte middels diverse media:

  • Website:   www.bargkapel.nl
  • Facebook
  • Eigen georganiseerde optredens, reclame daarvoor wordt gemaakt middels:

o   Drukken flyers en plaatsen en ophangen in de regio

o   Advertentie in regionale kranten

o   Diverse lokale radiozenders